بازرگانی فلاحتی

بازرگانی فلاحتی

عرضه کننده انواع محصولات پلیمری ورق، میلگرد و لوله

02166698089

میلگرد پلی آمید

تاریخ انتشار : 2024/01/15

میلگرد پلی آمید

میلگرد پلی آمید PA برای اولین بار در سال ۱۹۳۵ پلی آمید (نایلون) به صورت الیاف مصنوعی به بازار عرضه شد و در دهه۱۹۵۰ انواع مختلف آن جهت ساخت قطعات به روش های تزریقی به صورت تجاری وارد بازار شد.

اولین شرکت تولید کننده پلی آمید به صورت تجاری، دوپونت (Dupont) بود و نایلون هم نام تجاری محصول این شرکت آمریکایی است.

میلگرد پلی آمید PA به صورت دانه های استوانه ای شکل (گرانول) به رنگ شیری (به صورت خالص) و رنگ های دیگر موجود است و به کمک دستگاه های تزریق فشاری و دمشی و همچنین دستگاه اکسترودر شکل می پذیرد.

در کامپاند (آمیزه سازی) پلی آمید ها می توان از انواع افزودنی ها مانند پایدار کننده های حرارتی و نوری، نرم کننده ها، ضد حریق ها، الاستومرها، رنگدانه ها و … استفاده کرد.

 میلگرد پلی آمید دارای سطح اصطکاک کم با هر فلزی است، به راحتی و سریع ماشین کاری میشود و سبک تر از فولاد و برنز است. محصولات ساخته شده از پلی آمید  دو برابر کندتر دچار سایش می شوند، عمر مفید محصولات را ۱٫۵ برابر افزایش و پیچیدگی ساخت را کاهش می دهد.

چگونگی تولید PA

  پلی آمید ها یا نایلون ها جزو پلاستیک های مهندسی به حساب می آیند و به روش پلیمریزاسیون تراکمی یک دی آمین و یک اسید دو عاملی و یا پلیمریزاسیون آمینو اسیدها تولید می شوند. این پلیمرها دارای رشته های منظم و هم اندازه هستند که به همین خاطر بلورینگی (کریستالینیتی) زیادی از خود نشان می دهند.

میلگرد پلی آمید PA با یک عدد شناخته می شوند که نشان دهنده تعداد اتم های کربن در آمینو اسید اولیه (مانند پلی آمید ۶) و یا تعداد اتم های کربن در دی آمین و تعداد اتم های کربن در دی اسید (مانند پلی آمید ۶.۶) است. (آمین ها می توانند از ۲ تا ۱۰ اتم کربن و اسیدها می توانند از ۲ تا ۱۸ اتم کربن داشته باشند.)

پر کاربرد ترین آنها پلی آمید های ۶ و ۶.۶ و ۱۱ می باشند، تفاوت اصلی پلی آمید ۶ و ۶.۶ در حداکثر دمای قابل استفاده است که پلی آمید ۶.۶ مقاومت حرارتی بیشتری دارد همچنین تفاوت اصلی پلی آمید های ۶ و ۶.۶ با پلی آمید ۱۱ در جذب آب و پایداری ابعادی است که پلی آمید ۱۱ در این خصوص بهتر عمل می کند. (لازم به ذکر است که خواص و قیمت پلی آمید ۱۱ و ۱۲ تقریباً مشابه هم است).

[foogallery id=”3897″]

مزایا پلی آمید :

۱: استحکام مکانیکی و مقاومت بالا در برابر ضربه  ۲: مقاومت بالا در مقابل سایش، فرسایش؛ از این لحاظ بسیار بهتراز(ABS) است. ۳: ویژگی عایق الکتریکی و حرارتی مناسب ۴: مقاومت و حفظ خواص در دمای بسیار بالا ۵: فرایندپذیری بالا و قابلیت ماشینکاری بسیار مطلوب  

معایب پلی آمید :

۱: مقاومت شیمیایی محدود در مقایسه با PVC از مقاومت کمتری برخوردار است. ۲: جذب بالای رطوبت که با ناپایداری ابعادی،از دست دادن استحکام مکانیکی و تغییر خواص الکتریکی همراه است. ۳: جمع شدگی زیاد در اجزای قالبگیری شده و فرایند تزریق   برخی از ویژگی های پلی آمید در جدول زیر قابل مشاهده است:

دمای انتقال شیشه ای (Tg) دمای ذوب (Tm) دانسیته حلال نوع پلی آمید
برابر۴۰ درجه سانتی گراد برابر ۲۱۵ درجه c  ۱.۱۲ تا ۱.۱۵ g/cm3 اسید فرمیک پلی آمید ۶
برابر۵۰ درجه سانتی گراد برابر ۲۷۰ درجه c ۱.۱۳ تا ۱.۶۰ g/cm3 اسید فرمیک پلی آمید ۶.۶
۱.۰۳ تا ۱.۰۵ g/cm3 دی متیل فرمامید DMF پلی آمید ۱۱

 

 

 

 

 

برای مشاهده اطلاعات فنی محصول به زبان فارسی بر روی  pa -PERکلیک کنید.

برای مشاهده اطلاعات فنی محصول به زبان فارسی بر روی PA-ENG  کلیک کنید.

 

برای اطلاع ازقیمت ها با تلفن زیر تماس بگیرید

۰۲۱۶۶۶۹۸۰۲۷-۰۲۱۶۶۶۹۸۰۸۹

دیدگاه ها بسته شده اند.

برخی از مشتریان