بازرگانی فلاحتی

بازرگانی فلاحتی

عرضه کننده انواع محصولات پلیمری ورق، میلگرد و لوله

02166698089

میلگرد پلی اورتان PU

تاریخ انتشار : 2014/08/07

میلگرد پلی اورتان PU

پلی اورتان چیست؟

میلگرد پلی اورتان PU یک جنس پلیمری است که از گروه پلی ‌اورتان‌ها مشتق شده و در صنایع مختلف به کار می‌ رود.

این ماده با ترکیب گروه استرها و دی‌ ایزوسیانات به وجود می ‌آید و به دلیل ویژگی‌ های خاصی چون ضربه ‌پذیری بالا، انعطاف‌ پذیری، مقاومت به سایش و دوام، در تولید محصولات گوناگون مانند الیاف مصنوعی، اسفنج‌ ها، چسب‌ها و الاستومرها به کار می ‌رود.

ورق پلی‌ اورتان از نظر رنگ و سختی قابل سفارش بوده و در صنایع مختلف، از جمله صنایع خودروسازی، تولید قطعات صنعتی، و سایر حوزه‌ها به‌عنوان یک جایگزین کارآمد و با کیفیت مورد استفاده قرار می ‌گیرد.

با ویژگی‌ های فراوان و توانایی تنظیم خواص مکانیکی، ورق پلی ‌یورتان به‌عنوان یک ماده متنوع و با کاربرد گسترده در صنعت معرفی می ‌شود.

 

 

 نمونه ای از کاربردهای مهم ورق و میلگرد پلی اورتان لوله پلی اورتان، سامانه های پوشش دهنده کف است که در آنها نیز انواع پوششهای پایه را می توان بکار برد، گاهی پوشش نهائی از نوع یورتان برای لایه نهایی کف نیز کفایت می کند.

 

کاربرد پلی اورتان

رزین های مورد مصرف در پوششهای کف عبارتند از: آلکیدها، اپوکسی ها یا اپوکسی استری بر پایه آب و حلال، مخلوط های معلق، آمیخته های پلی یورتانی بر پایه آب و انواع پلیمرهای آکریلیکی، بهترین حالت برای این نوع کفپوشها آن است که اثر مواد شیمیایی یا آب روی سطح کفپوش براحتی برطرف شود و لکه ای بر جای نماند.

ورق و میلگرد پلی اورتان لوله پلی اورتان در برخی از موارد در کفپوش های ضخیم از استرهای غیر اشباع، وینیل استرها و اپوکسی های با میزان صد در صد جامد استفاده می شود.

پلی یورتانهای آروماتیک بر پایه MDI برای پوشش دهی کف زیاد بکار می روند، چرا که MDI ایزوسیاناتی نسبتاً ارزان است. جالب است که بدانید مولکول MDI و پلیمر سنتز شده از آن به راحتی پرتو فرابنفش را جذب می کنند، زرد شدن پوشش هایی که در معرض نور خورشید واقع شده اند به همین دلیل همین مسئله است.

 

L315

L167

L100

L42

نوع پلی یورتان

۷۵D*

۹۵A

۹۰A

۸۰A

سختی

۱٫۲۱

۱٫۱۳

۱٫۱۰

۱٫۰۷

وزن مخصوص

۶۲٫۰ (۹۰۰۰)

۳۴٫۵ (۵٫۰۰۰)

۳۱٫۰ (۴٫۵۰۰)

۲۰٫۷ (۳۰۰۰)

استحکام کششی (مگاپاسکال)

۲۷۰

۴۰۰

۴۵۰

۸۰۰

ازدیاد طول در نقطه شکست

۳۲٫۰(۴٫۶۵۰)

۱۲٫۴(۱٫۸۰۰)

۷٫۶(۱٫۱۰۰)

۲٫۸(۴۰۰)

مدول (مگاپاسکال)

۱۰

۴۰

۱۰

۲۷

۹

۴۵

مجموعه فشرده سازی

روش A

روش B

۴۵

۴۰

۴۵

انعطاف پذیری (برگشت پذیری)

۸۰۰٫۷(۱۵)

۵۸٫۷(۱٫۱)

خم

خم

خم

مقاومت به ضربه (ضربه فاقدار چند سازه)

۲۴ درجه

-۴۰ درجه

-۶۴

زیر -۷۰

زیر -۷۰

زیر -۸۰

دما شکنندگی سولنوئید (سانتی گراد)

۴۳۵

۴۰۰

۱۷۵

۱۱۰

شاخص فرسودگی

 

برای مشاهده اطلاعات فنی محصول به زبان انگلیسی بر روی pu  کلیک کنید.

برای مشاهده اطلاعات فنی محصول به زبان فارسی بر روی pu-per  کلیک کنید.

 

 

photo_2016-12-12_05-25-24-768x432

روش‌های بهبود خواص سطحی پلی‌یورتان‌ها

 

ورق و میلگرد پلی اورتان لوله پلی اورتان در سال‌های اخیر محققان برای افزایش بهبود خونسازگاری بیومتریال‌ها، از پیوند هپارین به سطح آن‌ها استفاده نموده‌اند که نتایج رضایت بخشی به همراه داشته‌است.

یکی از مهم‌ترین مشکلات در این راه، پیوند یونی هپارین (surfaces bearing ionically bound heparin) به سطح پلی‌یورتان است. هپارین می‌تواند به صورت کووالانی با گروه‌های آمین یا هیدروکسیل آزاد ایزوسیانات پیوند برقرار سازد. در بین تمام روش‌هایی که باعث تثبیت هپارین می‌شود، مؤثرترین روش استفاده از تابش اکسیژن پلاسمای یونیزه شده‌است که باعث پیوند با پلیمر می‌شود.

 

نتایج خونسازگاری حاصل از هپارینیزه شدن پلی‌یورتان، نشانگر فعالیت کمتر پلاکتها و پروتئین‌های پلاسما است که منجر به کاهش تشکیل لخته خون می‌شود. همچنین چسبندگی سلول‌های تک هسته‌ای و ترشح فاکتور نکروز تومور در تماس با پلی‌یورتان هپارینیزه شده کمتر گزارش شده‌است. از دیگر راه‌هایی که می‌توان بدون استفاده از پوشش‌های هپارینی به یک پلی‌یورتان خون سازگار دست یافت، پوشش دهی یا تثبیت شیمیایی داروهای ضد لخته زا یا مولکول‌هایی نظیر مشتقات Urookinase, Prostacyclin, ADPase, Dipyridamol, Glucose و اتم‌های نقره گزارش شده‌است.

 

برای اطلاع ازقیمت ها با تلفن زیر تماس بگیرید

۰۲۱۶۶۶۹۸۰۸۹-۰۲۱۶۶۶۹۸۰۲۷

برخی از مشتریان